Fractie, bestuur en mensen op de achtergrond

Gisteren hadden we een ledenvergadering. We hebben het gehad over een terugblik hoe het vanaf de verkiezingen is gegaan en een vooruitblik op de toekomst gegeven. Er is veel gebeurd en zonder nu op alle details in te gaan, kwamen we wel tot de conclusie dat we onze resultaten meer naar buiten moeten brengen. We hebben gebrainstormd over hoe we dit zouden kunnen doen en concrete acties afgesproken. Binnenkort meer hierover.

Dit alles kan niet zonder leden en we willen dan ook graag meer leden gaan werven!

In dit stukje wil ik de mensen bedanken die hard meewerken aan dit alles. Ik heb het in de eerste plaats natuurlijk over Henk en Ina, die in feite net zo hard meewerken als een gewoon raadslid terwijl zij eigenlijk buitengewone fractieleden zijn. De fractie is uitgebreid met onze fractie-assistente Suzanne Mouthaan, zij verzorgt vooral de sociale media en is daarnaast nog studente Sociologie. Het bestuur is voor een gedeelte interim. De secretaris is Rita de Beurs. We krijgen binnenkort een nieuwe penningmeester: Selda Tarhan. maar we zoeken nog een nieuwe voorzitter voor het bestuur. Bent u zelf geïnteresseerd of kent u iemand dit dit zou willen doen? Neem dan contact op met Noëlle Sanders, info@beteramersfoort.nl.

Daarnaast is Emile Arnold nog steeds actief voor ons en Rosan Kreijne uit Hoogland ook. Leuke jonge mensen die hun sporen al flink hebben verdiend en zeer betrokken zijn. Niet op de foto maar wel werkzaam voor ons is Max Zwart, hij is de websitedesigner. Hij heeft de site gemaakt en beheert ook de site voor ons. Hij studeert nog in Maastricht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.